Alex Delea, primul finalist Survivor România! Prima reacție a Elenei Chiriac: „Știu că în ultimul moment nu mai pot să schimb nimic la mine”

0
- Reclama -

„Mă gândesc că acesta este ultimul traseu pe care am intrat și încă nu-mi vine să cred. Mi-am dorit atât de mult să se termine această competiție, să fiu acasă, să fiu om normal, dar nu mai știu să fiu om normal. Astăzi am început ziua cum trebuie. Am reușit să iau două puncte să fiu la egalitate cu băieții, să le fac probleme acolo și m-am defocusat. Știu că în ultimul moment nu mai pot să schimb nimic la mine. Am fost 100% autentică, dar acum pot doar să aștept să culeg roadele dacă există”, a declarat Elena Chiriac în marea finală Survivor România.

Survivor România a decis cine este marele câştigător din noul sezon. După finalul a două gale live şi foarte multe emoţii din partea concurenţilor, marea bătălie s-a dat între Elena Chiriac şi Alex Delea.

Alex Delea câștigătorul Survivor România

Publicul a decis ca Alex Delea să fie câştigătorul noului sezon Survivor România şi să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea ridică marele trofeu Survivor după ce a câştigat trei zile la rând imunitatea şi titlu de campion al zilei, ajungând astfel direct în marea finală. Pentru celălalt loc în finală, Elena Chiriac s-a duelat cu Ionuţ Popa. Cei doi au intrat la vot în primul consiliu live.

După lungi momente de emoţii şi speranţe, moderatorul emisiunii a anunţat că Elena Chiriac a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

- Reclama -

A fost o finală strânsă între Elena Chiriac şi Alex Delea, cel din urmă reuşind să obţină cele mai multe voturi în a doua gală live.

„Mă simt mai frumoasă după Survivor, mai bună, mai am nevoie doar de puţin ajutor. Cred că pot să fiu eu Survivor România 2022. Le mulţumesc enorm celor de acasă. Am făcut 20 de ani aici la Survivor.”, a spus Elena, înainte de aflarea votului.

„Mi-am făcut mama mândră, mi-am făcut şi mămăiţa mândră. Mămăiţă, ţine-te bine că urmează să mă vezi cu trofeul deasupra capului!”, a glumit şi Alex Delea, în stilul caracteristic, înainte de marele verdict.

Vezi și: Alex Delea, marele finalist Survivor România! Este pentru prima oară când câștigă un Războinic

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele