Alfa Romeo Giulia, pentru 1 an în slujba Poliției Rutiere Ilfov

0

Începând din luna decembrie, Poliția Rutieră Ilfov este dotată cu un autoturism Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona județului Ilfov.

Auto Italia, importatorul oficial al brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosință modelul Giulia, pentru o perioadă de 12 luni. Autoturismul va fi utilizat de echipajele Poliției Rutiere Ilfov, pentru acțiunile de patrulare din zona județului Ilfov.

Giulia va fi prezentă pe Autostrada A3, DN1 și Centura Bucureștiului, dar și pe raza localităților Buftea, Snagov și Otopeni.

Alfa Romeo Giulia este disponibilă în România în patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase variante de motorizare, de la 150 CP până la 510 CP, disponibile cu propulsie sau tracțiune integrală.

Autovehiculul Giulia din dotarea IPJ Ilfov dispune de sisteme de asistență și siguranță rutieră:

  • Sistem de franare autonom (AEB) – capabil să oprească autonom mașina de la viteze de până la 65 km/h; disponibil cu sistemul de recunoastere a pietonilor

  • Sistem anti-incendiu

  • Lane Departure Warning (LDW) – sistem de avertizare parasire bandă, ce monitorizează și detectează părăsirea neintenționată a benzii de către șofer

  • Integrated Brake System (IBS) – sistem inovator de frânare (electro-mecanic) ce integrează cu succes componentele electronice și mecanice pentru a reduce distanța de frânare (de la 100 la 0 km/h în doar 38.5 metri);

Alfa Romeo Giulia a fost lansată în 2016 și deține deja numeroase premii internaționale, fiind evaluată cu 5 stele de siguranță Euro NCAP.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele