Altex Romania are un nou director comercial: Edvin Abdulachim

0

Edvin Abdulachim se alătură echipei de top management și ocupă poziția de Director Comercial în cadrul companiei Altex Romania, arata un comunicat transmis de companie. Retalierul de IT&C Altex România se extinde. Direcțiile de business sunt multiple și presupun atât mărirea echipei, cât și adaptarea la nevoile clienților noștri, la ridicarea standardelor de piață, dar și calitatea serviciilor oferite.

În prezent, Altex vine în ajutorul clienților cu prețuri mic, sub deviza “cel mai mic preț din România” și încearcă mereu să țină pasul cu tehnologia, aducând cele mai noi produse apărute pe piață, dar și să ofere soluții de finanțare optime. Dar mai mult decât atât, își dorește să se mențină în topul site-urilor de e-commerce din România, angajând cei mai buni oameni din piață pe acest segment.

Începând cu luna octombrie, Schimbarea face parte dintr-un proces mai amplu, de tranziție către un nou model organizațional, aliniat la noile realități și provocări ale pieței de electro-IT.

Dezvoltarea Omnichanel

În contextul dezvoltării Omnichanel, noul Director Comercial Altex Romania va coordona și dezvolta relațiile comerciale pentru toate canalele de vânzare:

  • comerțul tradițional – cele peste 100 magazine Altex și Media Galaxy;
  • comerțul online – site-urile altex.ro, mediagalaxy.ro;
  • marketplace-ul;
  • vânzările pe canalul B2B, către companii cu capital privat sau de stat.

Edvin a lucrat timp de 9 ani în cadrul companiei Samsung Electronics România unde, din poziția de Director de vânzări, a coordonat cu succes departamentele de vânzări Business to Consumer & Business to Business pe categoriile IT, TV & Audio-Video.

Edvin Abdulachim cunoaște foarte bine companiile din cadrul grupului Altex Romania, unde a mai activat în perioada 2002-2009, ultima pozițe ocupată fiind cea de Retail Manager.

Poziția de Director Comercial face parte dintr-o strategie amplă prin care Altex își propune să pună clientul pe primul loc și să-i ofere acestuia cea mai bună experiență de cumpărare atât în mediul online, cât și în mediul offline.

Online sau offline, Altex România este mereu aproape de clienții săi, oferindu-le servicii de calitate și ținând cont de sugestiilor lor.

Sursa: Altex Romania are un nou Director Comercial în persoana lui Edvin Abdulachim

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele