Altex și eMag s-au despărțit oficial

0

Altex și MediaGalaxy au plecat de pe eMag, mai exact de pe platforma Marketplace. Cei de la Altex au motivat mutarea prin faptul că eMAG a crescut comisioanele deci ei nu își mai pot onora promisiunea de a oferi cel mai mic preț din România.

Faptul că Altex și eMag s-au despărțit e un fapt de business, ceea ce e de mirare disperarea cu care este promovată această știre. NU e interesant pentru români nici dacă eMag nu mai vinde produse de la Altex, nici dacă oficialii Altex au luat decizia să se delisteze.

Românii nu sunt interesați de unde vor cumpăra un Sharp, un Samsung sau Arctic, să zicem, ci cu câți bani îl vor lua cât mai ieftin, dacă se poate!

Oricum, unul dintre oficialii de la Altex a avut și o declarație în acest sens. Florin David, Director E-commerce Altex Romania a declarat: “Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creșterea comisioanelor ne fac imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preț din România, o promisiune pentru ținerea căreia toți angajații Altex depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelență în operațiuni și prin investiții inteligente în proiecte care cresc eficiența”.

Altex este un grup de companii fondat de Dan Ostahie cu 25 de ani în urmă. În 2018 a atins o cifră de afaceri de peste 3,5 miliarde de lei, profitul fiind de 63,5 mil. lei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele