Amendă pentru gropile de pe centura Capitalei

0

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va contesta în instanţă amenda pe care ar putea s-o primească de la Poliţia Capitalei, după ce ONG-ul “România Fără Gropi” a depus o plângere din cauza gropilor de pe centura Capitalei şi a lipsei marcajelor rutiere, au declarat sâmbătă, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei de drumuri.

Plângerea a fost făcută de Alexandru Vâlvoi, fondator al ONG-ului România Fără Gropi, care ar fi convins un echipaj al Poliţiei Rutiere să amendeze CNAIR, potrivit unei filmări postate pe pagina de Facebook. Cauza o reprezintă gropile de pe centura Capitalei, aflată în reparaţii de mulţi ani, şi lipsa marcajelor rutiere.

CNAIR nu a primit încă înştiinţarea oficială, dar, după ce o va primi, va contesta amenda în instanţă.

”Aşteptăm să primim înştiinţarea oficială, după care vom demara procedurile legale de constestare în instanţă. După epuizarea tuturor căilor legale de atac, dacă decizia este definitivă, vom plăti amenda”, au declarat reprezentanţii CNAIR.

Totodată, vineri, poliţiştii din judeţul Argeş au anunţat că vor amenda Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu 3.045 lei pentru că nu ar fi luat măsuri pentru înlăturarea poleiului, în condiţiile în care pe autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti) şi pe o bretea a acesteia s-au produs mai multe accidente.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele