Amenințare cu bombă la mall-ul Băneasa din București

0
- Reclama -

Un dispozitiv periculos a fost semnalat, sâmbătă, într-un complex comercial din Sectorul 1 al Capitalei, persoanele aflate în interior fiind evacuate.

Update: Oamenii care veniseră sâmbătă, în jurul orei prânzului, la Mall Băneasa din Sectorul 1 al Capitalei au fost evacuaţi în urma unei alerte cu bombă. Anunţul a fost făcut printr-un e-mail anonim, primit de Jandarmerie, iar specialiştii pirotehnicieni s-au deplasat la faţa locului pentru verificări. În urma acestora, s-a constatat că e vorba despre o alarmă falsă.

Alertă falsă cu bombă la Mall Băneasa

Poliţia Capitalei adaugă că a fost dispusă evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiştii pirotehnicieni au efectuat verificări specifice. „În urma primirii unei alerte cu bomba, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil”, arată o informare a companiei de PR a Mall Băneasa. Sursa citată mai precizează că îşi cere scuze „pentru disconfortul şi neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City”.

Știrea inițială:

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1”, informează Biroul de presă al DGPMB.

- Reclama -

S-a dispus evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări specifice.

SRI a transmis printr-un comunicat că amenințarea nu a fost primită de SRI, ci de o altă structură.

„În urma unui email anonim prin care a fost primita o amenințare cu bomba la un mall din Sectorul 1, pirotehniștii Serviciului Român de Informații s-au deplasat la fața locului împreună cu echipele Poliției Române. Se derulează investigații specifice”, se precizează în comunicat.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele