Amenzi la înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu

1

Amenzi la înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu. 23 de persoane care au participat, joi, la funeraliile liderului clanului Duduianu, Nicolae Duduianu, mort în Penitenciarul Spital Mioveni, au primit amenzi pentru că nu au respectat măsurile de limitare a virusului.

 

Potrivit Poliției Capitalei, au fost aplicate cel puțin 23 de sancțiuni persoanelor care au încălcat prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Poliția se revoltă împotriva protecției pe care politicul o oferă clanurilor criminale

Acestea au fost prinse nepăstrând distanța fizică. De asemenea, participanții de înmormântarea lui Duduianu nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție.

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit marți la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecțiuni. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

Fiii lui Nicolae Duduianu, liderul clanului Duduianu, au putut veni acasă să își înmormânteze tatăl, deși sunt în arest preventiv, acuzați că ar fi încercat să îl ucidă pe criminalul interlopului Emi Pian, fratele celor doi.

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

Codrin Ștefănescu și colegii săi de partid l-au flancat pe Dragnea la instanța supremă

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele