Ana Birchall a discutat cu reprezentanţi ai Google despre promovarea României în mediul online

1
- Reclama -

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a avut, miercuri, o întrevedere cu Elisabeta Moraru, country manager Google România, şi Marcin Olender, manager pentru politici publice şi relaţii guvernamentale al diviziei Google pentru Europa Centrală şi de Est, în context fiind abordate, printre altele, teme ce ţin de securitatea cibernetică şi oportunităţile de promovare a României în mediul online, inclusiv cu ajutorul Google Maps.

Potrivit unui comunicat al MAE transmis AGERPRES, cu prilejul întâlnirii au fost discutate şi aspecte care ţin de dezvoltarea societăţii informaţionale şi a competenţelor digitale din România, precum şi despre crearea Pieţei Unice Digitale.

Totodată, ministrul delegat pentru Afaceri Europene a subliniat faptul că inovaţia şi iniţiativele în mediul digital pot reprezenta pentru ţara noastră o poartă spre viitor, acestea fiind strâns legate de valorificarea unor importante oportunităţi comerciale şi educaţionale şi, implicit, de îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor.

„Cu atât mai mult în contextul preluării Preşedinţiei Consiliului UE în 2019 de către ţara noastră, vrem să demonstrăm că România este o ţară modernă, cu un profil dinamic şi inovator, cu specialişti foarte bine cotaţi din punct de vedere al competenţelor şi nivelului de expertiză. Este important să facem cunoscute atuurile deţinute şi performanţele înregistrate de România pe domeniile sale de excelenţă, iar industria IT este unul dintre cele mai performate şi are una dintre cele mai rapide rate de creştere în ultimii ani”, a declarat Birchall, citată în comunicat.

De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost convenită continuarea dialogului pe subiectele de interes comun, în special în vederea pregătirii Preşedinţiei române a Consiliului UE.

- Reclama -
- Reclamă -

1 comentariu

  1. asa-zisul (fost) ministru al justitiei Birchall Ana e un schizofrenic in cardasie cu criminali, spagari si santajisti in special din mafia magistratilor cum ar fi clanul interlop de „procurori” criminali din Vrancea si Galati: Tarlea Florin Cristinel, Mihaila Paul, Mihaila Gheorghe, Mihaila Cosmin, Castu Vasile, „dinastia” de tigani Galca, precum si cu spagari ca Gutu Manuela, Vasile Cristea Mirela Simona, Fulea Ioana Violeta si altii de la Tribunalul Bucuresti cum ar fi Buculei Alina Petruta prinsa in flagrant luand mita de la hipermarchetul francez Cora motiv pentru care a fost recompensat cu promovarea la Curtea de apel Bucuresti in loc sa fie expulzat din magistratura

    I-am publicat dosarele penal pentru complicitatea la infractiunile grupului infractional organizat din circumscriptia Curtii de apel Galati aici:

    Cititi cu ce se ocupa clanul interlop de tigani din Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea:

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele