Anamaria Prodan, declaraţii dure despre scandalul „Dan Alexa”: „Îi mai iert foarte puțin pe cei care au curajul să scrie o singură dată `presupusul amant`”

1
- Reclama -

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre scandalul cu Dan Alexa, scandal care a zguduit din temelii presa românească. Impresara spune că nu va mai tolera articolele de tipul „preusupul amant al Anamariei Prodan” și îi va da în judecată pe cei care vor mai face speculații de acest tip.

Anamaria Prodan, despre gestul lui Dan Alexa: „Luați exemplu de la Dan Alexa”

În urmă cu trei ani, Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost surprinși în timpul unui conflict. Impresara l-a pălmuit pe Dan Alexa, iar acesta nu a reacționat în niciun fel, motiv pentru care Anamaria Prodan îi mulțumește și azi

„Eu cred că mediatizarea asta excesivă care nu are niciun rost pentru că a fost o calomnie și la adrea mea și la adresa lui Dan. Foarte urât din parte tuturor celor care au făcut-o și speculațiile fără nicio bază reală, întinsă pe atât de mulți ani, este specifică răutății românești. Cred că dacă ceva era de menționat și de scos în evidență era făptul că încă mai există bărbați ca Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat. În femeie nu se dă nici cu o floare. Faptul că Dan Alex a gestionat acest conflict între noi perfect, trebuia să-l dați exemplu. Într-o țară în care bărbații își lovesc femeile, își lovesc iubitele, amante, absolut orice pentru a-și arăta lor cât de bărbați sunt. Luați exemplu de la Dan Alexa. Dacă acești jurnaliști repetă la nesfârșit o poveste, unde au, Anamaria Prodan am dat dovadă de multă înțelegere și am tăcut din gură. Puteam să-i dau în judecată pe toți pentru că nu ai cum să filmezi în incinta unei case. Era spațiu public, nu aveau ce să caute jurnliștii. Era practic locul unde eu cu președintele clubului, câțiva jucători și antrenorul pe care îl reprezentam la momentul respectiv, am avut un mic conflict care rămânea în casa noastră. Niciodată pe post și niciodată cu genul de știri: „se presupune că e amantul”. La noi în țară totul se presupune și de asta presa nu are putere și nu este respectată”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa lui Dan Alexa: „Monumentul educației și a bunului simț și de acolo să învețe toată România”

În continuare, impresara a spus că toți bărbații ar trebui să ia exemplu de la Dan Alexa, pentru modul în care a gestionat întregul conflict la acea vreme.

„Încă o dată: faceți un monument care să se numească Dan Alexa. Monumentul educației și a bunului simț și de acolo să învețe toată România. Dacă acest incident s-ar mai repeta cu încă o sută de femei, același gest remarcabil l-ar face. Să se întoarcă și să plece, niciodată nu ar ridica mâna la o femeie. Aceasta este educația pe care mama lui i-a dat-o, aceasta este educația pe care i-o dă și băiatului și fetițlor lui, iar cei care au ieșit după acest incident și au făcut circ sunt niște purtători ilegal de creier, fără educație care la rândul lor vor trăi același gen de apucături.

- Reclama -

Îi mulțumesc din suflet pentru tot ce s-a întâmplat în acel moment, pentru faptul că nu a ridicat mâna, pentru faptul că este un bărbat unic pe cale de dispariție. Iar despre speculații, cred că este timpul să vă vedeți fiecare de viețile voastre și dacă aveți ceva vreodată, atunci puteți să veniți cu argumente. Îi mai iert foarte puțin pe cei care au curajul să scrie o singură dată `presupusul amant`. Îi dau in judecată şi le iau şi sufletul din ei”, a declarat Anamaria Prodan.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele