Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut și au ajuns la Poliție. Primele declarații: „M-a pus la pământ”

0
- Reclama -

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin din nou primele pagini ale ziarelor după ce s-a aflat că cei doi au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie. Impresara de fotbaliști și soțul ei, cu care se află în divorț, au venit vineri seara la Poliția Snagov, acuzându-se reciproc de agresiune. Au primit ordin de protecție provizorie unul contra celuilalt. 

Primele declarații despre scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf

Un comunicat al Poliției Ilfov scrie că, după ora 19:30, la sediul din Snagov, s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, iar în jurul orei 19:40 a venit la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta apelând în prealabil și numărul de urgență 112. Totodată, surse juridice au declarat pentru Mediafax că este vorba de Laurențiu Reghecampf și de soția sa, Anamaria Prodan.

La sediul poliției, fiecare în parte a sesizat că a fost agresat fizic de către celălalt, prin lovituri.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe, anunță polițiștii ilfoveni.

- Reclama -

De asemenea, la sediul Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către Reghecampf, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe.

Anamaria Prodan a oferit primele declarații despre scandal spunând că fostul soț a fost cel care a agresat-o în plină stradă.

„M-a lovit peste față cu palma sau pumnul. M-a pus la pământ iar când a realizat ca Eugen filmează din mașină și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în față, a încercat sa îl tragă jos din mașină și l-a amenințat cu moartea”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele