ANAT a cerut ministrului Turismului din Grecia eliminarea restricțiilor

0
Foto: Profimedia

Conducerea Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) s-a întâlnit cu Vassilis Kikilias, ministrul Turismului din Grecia, căruia i-a solicitat din nou suplimentarea culoarelor de acces, dar şi a personalului de la frontiere, pentru fluidizarea traficului din punctele vamale.

 

ANAT arată că a obţinut promisiuni ferme în acest sens pentru sezonul estival 2022.

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) s-a întâlnit miercuri, 4 mai 2022, cu Vassilis Kikilias, ministrul Turismului din Grecia, în prima zi de lucru în România a vizitei demnitarului elen. Delegaţia ANAT a fost condusă de către Dumitru Luca, preşedinte, şi Alin Burcea, prim-vicepreşedinte.

”Temele discutate au fost legate de eliminarea completă a restricţiilor pentru turiştii români, respectiv rezolvarea problemelor legate de accesul cu autoturismul propriu, prin vămile de la Makaza şi Promachonas. Delegaţia ANAT a solicitat din nou suplimentarea culoarelor de acces dar şi a personalului din frontiere pentru fluidizarea traficului din punctele vamale şi a obţinut promisiuni ferme în acest sens pentru sezonul estival 2022. Odată cu eliminarea restricţiilor sanitare care presupuneau verificări suplimentare în frontieră, timpul de aşteptare pentru turiştii români se va reduce considerabil”, informează ANAT.

Generalul Ciucă, mesaj de încurajare pentru turism

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele