Andra Miron Diaconescu, șefa viitorului post TV Euronews în România

1

Euronews a anunțat redactorul-șef al postului TV pe care-l va lansa în România. Este vorba despre Andra Miron Diaconescu, jurnalistă care a lucrat 14 ani la Realitatea TV, iar în ultimii ani a fost șef al comunicării la Consiliul Județean Ilfov.

 

Numele, ales „după un proces de selecție foarte competitiv”, a fost anunțat într-o conferință de presă la care au participat Michael Peters (CEO-ul Euronews) și Mihnea Costoiu (Rectorul Universității București, cu care Euronews a făcut parteneriatul pentru proiectul din România).

Potrivit sursei citate, la sfârșitul acestui an, stația are în proiect pornirea emisiei în România. Andra Miron, ca angajată Euronews, raportează nemijlocit Directorului Editorial al Afiliaților Marca Euronews, François Chignac, cu sediul în Lyon, Franța, spun oficialii grupului european.

Vezi și TVR, bătălia finală pentru postul deținut de Doina Gradea

Andra Miron, carieră

În 2001, Andra Miron s-a angajat la site-ul Apropo.ro. În 2002 a plecat la postul B1 TV, unde a stat un an. Din 2003 până în 2005 a lucrat la postul Național TV, iar în aprilie 2005 a intrat în echipa Realitatea TV.

În mai 2019, după 14 ani, Andra Miron a plecat de la Realitatea TV, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Andra Miron a trecut în comunicare. Mai exact a fost Director de Comunicare la Consiliu Județean Ilfov, pe vremea în care era condus de Marian Petrache (PNL). Din anul 2017 este și profesor asociat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele