Andreea Răducan: stăm în casă cât este nevoie şi avem grijă de sănătatea noastră

0

Andreea Răducan a transmis un mesaj pe Facebook în care îndeamnă lumea la responsabilitate în timpul pandemiei de coronavirus.

 

”Dragi prieteni, m-aş fi putut gândi la o grămadă de lucruri pe care să le fac anul acesta şi despre care să vă povestesc. Situaţia cu care ne confruntăm este departe de orice scenariu la care cineva s-ar fi putut gândi. Mesajul meu este în special pentru cei care încă nu au înţeles situaţia în care ne aflăm. Oricât de absurdă, propagandistică, premeditată vi s-ar părea răspândirea acestui virus COVID 19, încercaţi să vedeţi realitatea cu care ne confruntăm. Virusul corona se răspândeşte extrem de uşor. Persoane care au şi afecţiuni ale plămânilor sau alte probleme de sănătate pot ajunge să-şi piardă viaţa”, afirmă fosta preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică în mesajul său, intitulat ”Suntem responsabili”.

”Cred ca înţelegem cu toţii situaţia absolut copleşitoare cu care se confruntă Italia. Ţara care îşi numără în fiecare zi sutele de persoane decedate. Nu trebuie să ajungem aşa. Şi nu vom ajunge aşa! Dar depinde în cea mai mare măsura de noi, de cât suntem de responsabili. Fiecare persoană nou infectată nu face decât să prelungească starea de urgenţă şi să îngreuneze munca medicilor şi a autorităţilor”, a mai spus Răducan, care subliniază că e mama a doi copii şi îşi doreşte să nu le creeze niciun fel de probleme de sănătate şi să fie alături de ei în fiecare zi şi să-i îngrijească aşa cum trebuie.

 

”Nu ştim nici cum, nici când se va încheia aceasta perioadă dificilă. Dar sunt convinsă că după acest ‘uragan’ vom rămâne mai puternici, mai înţelepţi şi mai atenţi la lucrurile care contează cu adevărat. Aşadar, stăm în casă cât este nevoie şi avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi. Şi atunci când este obligatoriu să ieşim, evităm locurile aglomerate şi ne salutăm de la distanţă. Tratăm cu maximă responsabilitate şi încredere aceasta perioadă dificilă şi mesajele autorităţilor. Eu vă doresc tuturor multă sănătate şi să auzim de bine!”, a concluzionat Andreea Răducan.

Andreea Răducan a demisionat din funcţia de preşedinta a Federaţiei Române de Gimnastică la 5 decembrie 2019, motivându-şi decizia prin ratarea calificării loturilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi prin lipsa de susţinere din partea Comitetului Executiv în luarea anumitor decizii.

Fosta campioană mondială şi olimpică Andreea Răducan se afla la conducerea FRG din 4 august 2017, ea câştigând atunci scrutinul cu 42 de voturi pentru, unul fiind anulat. Andreea Răducan i-a urmat în funcţie lui Adrian Stoica, acesta fiind preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică timp de 11 ani.

Vezi aici postarea de pe Facebook

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele