Andrei Marga, apărat de Dumitru Coamă și Daniel Ghiță

0
daniel ghita dumitru coamă

Afirmațiile lui Andrei Marga despre faptul că Ucraina se află în ”frontiere nefirești” și că trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei și României și-au găsit susținători. Și nu este vorba despre deputații AUR, cum, poate, se așteptau internauții.

Vezi aici Ucraina, replică la declarațiile lui Andrei Marga

Doi deputați din zona PSD i-au luat apărarea. Daniel Ghiță și Dumitru Coamă. Deputatul fost PSD-ist, a susținut, pe Facebook, că „profesorul Marga are dreptate! Adevărul istoric este de partea noastră, este de partea domnului Marga!”.

Luptătorul și deputatul Daniel Ghiță nu și-a expus părerea despre afirmațiile fostului ministrul al Educației, dar a preluat pe pagina sa de Facebook mesajul lui Andrei Marga.

Vezi și Diana Șoșoacă s-a înscris în Partidul SOS România

Ghiță și Coamă, prieteni cu Moscova

Dumitru Coarnă a făcut parte din grupul inițiat de senator Diana Șoșoacă care în luna martie a mers la ambasada Rusiei la București pentru a discuta cu ambasadorul despre războiul din Ucraina.

Sindicalistul din poliție, Coarnă a fost printre singurii parlamentari care s-a abținut la votul privind desființarea grupului de prietenie cu Rusia din Parlament.

PSD-istul Daniel Ghiță a criticat de mai multe ori în ultimele luni susținerea arătată de România pentru Ucraina, cât și pe președintele țării, Volodimir Zelenski.

La finalul lunii martie, odată cu anunțul că Zelenski urmează să susțină un discurs în parlamentul de la București, Ghiță a avut o reacție agresivă pe Facebook, afirmând că va părăsi sala în momentul discursului.

În timpul discursului însă, sub  acesta nu a mai ajuns să părăsească sala, însă a fost printre singurii aleși, alături de cei de la AUR, care nu s-au ridicat în picioare la finalul discursului lui Zelenski. În schimb, acesta a lansat un atac pe Facebook la adresa președintelui ucrainean

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele