Animatorii pentru copii Yuppy Yee prezenți la Bazar de Cotroceni pentru a-i distra pe micuți

2
- Reclama -

Sâmbătă și Duminică, 1 și 2 Octombrie, bucureștenii sunt așteptați la cel mai mare eveniment din Cotroceni: Bazar de Cotroceni.

Bazar de Cotroceni, ediția de toamnă

Bazar de Cotroceni, activitatea perfectă pentru weekend

Evenimentul aflat la a doua ediție în acest an, își propune să adune proprietarii a 180 de curți într-un eveniment care se desfășoară an de an. Pe scurt, proprietarii caselor din Cotroceni își deschid porțile și pun la vânzare tot ceea ce nu le mai trebuie, dar cu siguranță sunt lucruri de valoare pentru alte persoane.

Pe lânga asta, evenimentul este considerat a fi unul social, unde oamenii își pot lua cafea de dimineață și se pot bucura de priveliștea de toamnă a cartierului și de ce nu să schimbe câteva vorbe cu locatarii.

La precendenta ediție desfășurată la finalul lunii mai, în Cotroceni au fost prezenți mai mult de 10.000 de vizitatori care au cumpărat cărți, tablouri, haine, diverse obiecte de artă, mâncare și alcool puse la dispoziție de localnici și de restaurantele din zonă.

- Reclama -

La Bazar de Cotroceni va fi prezent și un animator din echipa Yuppy Yee, care îi va distra pe cei mici începând cu ora 12:00.

Personajul care va fi unul supriză va fi pe Costache Negri 10 A și îi va încânta pe prichindei cu jocuri educative și interesante, pictură pe față, dar și baloane modelate.

La Bazar de Cotroceni avem toate ingredientele unui weekend perfect.

Cine este Yuppy Yee

Yuppy Yee este o grupă de animatori profesioniști cu vastă experiență în educarea prin joacă a copiilor.

Animatorii Yuppy Yee vin în ajutorul tău și îți completează evenimentul important din viața ta cu personajul preferat al copilului tău: Mickey Mouse, Spiderman, Superman, Hulk, Flash, Eroi în Pijama, Motanul Noir și mulți alții.

Pentru mai multe detalii, puteți intra și pe pagina de Facebook: https://web.facebook.com/SuperAnimatoriiPetreceriiTale

sau Instagram: https://www.instagram.com/yuppy.yee/

Despre Bazar de Cotroceni

În acest weekend, sărbătorim spectacolul naturii în cel mai frumos cartier din București, unde peste 180 de curți private și de afaceri locale își așteaptă vizitatorii: iubitori de haine și obiecte vintage, pozari în timpul liber, degustători de vinuri, curioși cu normă întreagă și descoperitori urbani.

Bazar de Cotroceni este organizat de Asociația Incotroceni și de comunitatea cartierului, susținut de Pergola Cotroceni – restaurantul și boutique hotelul din inima cartierului și de ZOISS home design, plăcut și vizitat de Radio Guerrilla și de Munteanu recomandă.

Am pregătit o hartă online cu toate locațiile de la Bazar. 

Harta printabilă poate fi descărcată de aici, iar afișul evenimentului de aici. Puteți găsi toate materialele printabile legate de eveniment aici, pe site-ul Incotroceni (hartă, afiș, qr coduri cu linkurile către hărți).

Harta printată va fi disponibilă în timpul evenimentului la: Pergola Cotroceni, Kicen (Staicovici, Carol Davila), Zissou/Bocca Lupo, La Petite Bouffe și Throwback Coffee.

Încurajăm participanții să vină cu mijloacele de transport în comun (metrou: stația Eroilor), sau cu orice alte mijloace alternative – inclusiv scutere electrice de la Blinkee.city. Dacă, totuși, veniți cu mașina personală, vă recomandăm să folosiți parcarea publică (și gratuită în weekend) de pe podul din fața Operei Române.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele