Antena 3 anunță că îl dă în judecată pe Țuțuianu pentru afirmații făcute în spațiu privat și îl acuză că propagă informații mincinoase fără o minimă verificare

0

Antena 3 anunță că îl va da în judecată pe Adrian Țuțuianu ”pentru declarații defăimătoare”, după ce o televiziune de știri a difuzat joi o nouă înregistrare dintr-o ședință cu ușile închise a PSD în care acesta spunea că Dan Voiculescu ar dori să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani de închisoare pentru a putea să candideze la Parlamentul European și că puciștii nu au mai putu merge la acest post tv pentru că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate de către tabăra Dragnea.

„Toate afirmațiile făcute de domnul Adrian Țuțuianu la adresa postului nostru de televiziune, a fondatorului trustului și a celorlalte persoane la care se face referire sunt complet false. Întrucât declarațiile sunt complet denigratoare și nu au niciun fundament real, postul nostru de televiziune a luat decizia de a-l acționa în instanță pe domnul Adrian Țuțuianu și îi vom cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Totodată, Antena 3 condamnă ferm propagarea unor astfel de informații mincinoase fără o minimă verificare în prealabil a veridicității afirmațiilor făcute de persoana în cauză”, se arată într-un comunicat de presă al canalului fondat de Dan Voiculescu.

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, afirmă, potrivit unor noi înregistrări prezentate, joi seara, de o televiziune de știri, că Dan Voiculescu vrea să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European. În plus, Țuțuianu, unul din puciștii din PSD, se plânge că ”la Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut”. Alexandra Stoicescu a negat, într-o declarație pentru știripesurse.ro, că ar fi anulat vreo emisiune.

Potrivit România TV, vicepreședintele PSD ar fi fost surprins, la o întâlnire de la Găești, în septembrie anul acesta.

“De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European. La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus “Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.”, a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV.

“Este o minciună sfruntată! Nu am vorbit cu domnul Stănescu despre nicio emisiune și nu am anulat vreo emisiune! Să-l sunați pe domnul Stănescu să-l întrebați când a vorbit ultima oară cu mine.”, a replicat Alessandra Stoicescu pentru stiripesurse.ro.

Dan Voiculescu a dezmințit într-o postare pe blog afirmațiile lui Adrian Țuțuianu (PSD), care a fost înregistrat în timp ce spunea că fondatorul Antenei 3 îi face jocurile lui Dragnea pentru că vrea să candideze la europarlamentarele din 2019.

”Am citit în spațiul public că doresc să devin europarlamentar. Afirmația este incorectă. Nu mi-am propus asta niciodată. Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de făcut”, a scris Voiculescu pe blog.

În replică, Adrian Țuțuianu dă vina pe ”securiștii” din PSD pentru înregistrările audio scurse la România TV: ”Acţiunea de înregistrare a fost un act premeditat, orchestrat de persoane cu trecut securistic din cadrul organizaţiei judeţene, sub directa coordonare a unor membri din structura centrală a partidului. Înregistrările au fost livrate televiziunii de către oameni din partid”

Citește și Augustin Lazăr îi răspunde lui Toader:Încheierea protocoalelor cu SRI – stabilită în Planul de acţiune pentru implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele