Antonescu are loc eligibil sau nu pe listele PNL la Europarlamentare

0

Crin Antonescu, odată considerat lider providențial de aproximativ 20% dintre români, apoi retras din politica ”prea murdară”, pare că ar vrea cei peste 6000 de euro pe lună acordați unui europarlamentar.

Întrebat, duminică de MEDIAFAX, dacă în interiorul PNL există temeri sau reţineri în legătură cu candidatura sa la europarlamentare, Crin Antonescu a răspuns: „Nu ştiu dacă există reţineri sau nu. Asta vom vedea în momentul în care se vor discuta şi se vor decide candidaturile, dar temeri chiar nu îmi imaginez că cineva ar putea să aibă. Nu văd care ar fi motivul pentru care cineva să se teamă de candidatura mea în interiorul partidului”.

Antonescu nu a vrut să comenteze dacă a vorbit cu preşedintele PNL Ludovic Orban sau cu alţi liberali despre posibilitatea de a nu mai fi pe un loc eligibil.

„Eu încerc pe cât posibil să comentez fapte sau măcar declaraţii semnate. Zvonuri, surse eu am de ce să le comentez. Eu am discutat sigur şi cu preşedintele partidului şi cu alţi colegi, am prezentat un dosar de candidatură care cuprinde tot ceea ce trebuie să cuprindă, un program de candidatură, cu poziţia pe diferitele mari teme europene, cu toate elementele pe care le cere statutul şi o asemenea campanie în mod normal. Evaluarea, decizia se va face aşa cum s-a şi anunţat de altfel în reuniuni ale forului partidului care sunt îndrituite să decidă. Ca atare, în ce priveşte zvonurile nu am nimic de comentat”, a explicat fostul preşedinte al PNL.

Revin rivalii PDL-PNL: Antonescu-Blaga?

De săptămâna trecută au apărut zvonuri potrivit cărora Crin Antonescu nu ar mai fi candidat pe un loc eligibil pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare. Acesta şi-a anunţat candidatura pentru un mandat de europarlamentar din partea partidului pe data de 18 septembrie 2018.

Citește și Corina Creţu candidează din partea lui Ponta la europarlamentare

În spaţiul public au circulat informaţii, pe surse, potrivit cărora lista PNL pentru europarlamentare ar fi deschisă de un şef de corporaţie, iar pe locuri eligibile s-ar afla Vasile Blaga, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi şi Daniel Buda.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele