Antonia, imagine din vacanță care a încins internetul.

0

Antonia și Alex Velea se află în prezent în vacanță în Grecia, de unde cântăreața își bucură fanii cu imaginii incendiare.

Antonia și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele de socializare cu fotografii îndrăznețe, însă de data aceasta cântăreța a renunțat de tot la haine.

Îndrăgita cântăreață s-a fotografia doar într-un costum de baie, iar admiratorii au compleșit-o cu comentarii.

Cum arată Antonia la plajă, doar într-un costum de baie. Cântăreața a încins internetul cu cea mai recentă imagine

Antonia a reușit să stârnească, din nou admirația bărbaților și deopotrivă, a femilor din online după ce s-a pozat într-un mare fel pe internet. Logodnica lui Alex Velea și-a pus în evidență silueta îmbrăcată sumar și pregătită să meargă la plajă.

Constumul de baie cu animal print lasă la vedere trupul aproape perfect șu abdomenul sculptat, chair și după trei sarcini. Cu toate acestea, o siluetă de invidiat ca a vedetei nu se obține așa ușor.

Antonia petrece multe ore la sala de sport pentru a arăta astfel și uneori, se antrenează chiar col la cot cu logodnicul ei.

Ea a accesorizat ținuta sumară de plajă doar cu o șapcă neagră, așezată pe cap ștrengărește, cu spatele în față, oferindu-i un aer fresh și relaxat, de vacanță.

Selfie-ul postat pe Instagram Story și pe Facebook, acolo unde este urmărită de milioane de oameni, a strâns în timp record mii de like-uri și o mulțime de comentarii laudative: „Așa mămică de trei copii”; „Wow!”; „Bella Antonia”; „Întotdeauna frumoasă”.

La scurt timp, vedeta a postat o nouă serie de imagini în care a renunțat la inhibiții. Îmbrăcată doar într-un costum de baie galben, în constrast perfect cu pielea sărutată de soare, Antonia a pozat în ipostaze provocatoare în camera de hotel.

În doar câteva ore, postarea de pe contul de Instagram al cântăreței a strâns aproape 50 de mii de aprecieri de la fanii care s-au întrecut și în comentarii de apreciere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

În prezent, Antonia și Alex Velea se află într-o vacanță romantică pe Insula Milionarilor. După o vară încărcată de concerte și proiecte în televiziune, cei doi au plecat într-o scurtă escapadă în Mykonos pentru a petrece timp în cuplu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele