Apă contaminată într-o fântână arteziană din centrul Ploieştiului

0
Primăria Ploiești
Primăria Ploiești
- Reclama -

Persoane neidentificate au turnat o substanţă care produce spumă în apa unei fântâni arteziene situată în centrul municipiului Ploieşti, în apropiere de sediul Primăriei.

 

Nu este prima dată când un astfel de incident are loc la Ploieşti. În vara anului trecut, în mai multe fântâni arteziene din oraş a fost turnat detergent.

Informaţia privind vandalizarea uneia dintre fântânile arteziene din centrul oraşului Ploieşti a fost făcută publică, marţi, de societatea care se ocupă de întreţinerea domeniului public, SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL, firmă al cărei acţionar este Consiliul Local Ploieşti.

”Prin eforturi susţinute, angajaţii societăţii noastre continuă activităţile de întreţinere a fântânilor arteziene din oraş, în scopul de a asigura buna funcţionare a acestora şi a oferi publicului un spectacol nocturn deosebit. Din păcate, în detrimentul numeroaselor noastre apeluri la civism, încă există persoane lipsite de bun simţ, care vandalizează aceste obiective, chiar şi la scurt timp după repararea lor”, au transmis reprezentanţii firmei.

- Reclama -

Aceştia le solicită celor care constată astfel de acte de vandalism să sune la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954).

Afacere Halep se complică: trecut extrem de controversat al directoarei anti-doping ITIA

Şi în vara anului trecut, persoane necunoscute au turnat, cel mai probabil, detergent în mai multe fântâni arteziene din Ploieşti.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele