Apple a ameninţat că va exclude Twitter din App Store

1
- Reclama -

Elon Musk a declarat luni că Apple a ameninţat că va exclude Twitter din App Store şi că a oprit în mare parte reclamele pe Twitter, fiind cea mai cunoscută companie care a scos reclame de pe platforma de socializare din cauza preocupărilor legate de politicile de moderare a conţinutului sub noul său proprietar.

 

Mişcarea aliniază producătorul de iPhone la o listă în creştere de companii, de la General Mills la producătorul de automobile de lux Audi of America, care au oprit sau întrerupt publicitatea pe Twitter de la cumpărarea acesteia de către miliardar, pentru 44 de miliarde de dolari, luna trecută.

”Apple a încetat în mare parte să mai facă reclame pe Twitter. Urăşte libertatea de exprimare în America?”, a spus Musk într-un tweet.

Mai târziu, el a etichetat contul de Twitter al directorului general al Apple, Tim Cook, într-un alt tweet, întrebând ”ce se întâmplă aici?”

- Reclama -

Ministrul Educației anunță: Studenții nu mai primesc gratuitate la călătoriile cu trenul

Musk a spus ”da” ca răspuns la o întrebare a unui utilizator dacă Apple ameninţă prezenţa Twitter în App Store sau are cerinţe de moderare.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele