Apple va lansa luna viitoare mai multe modele noi de iPad Pro

0

Apple va lansa luna viitoare mai multe modele de iPad Pro, încercând să continue valul crescător de care se bucură tabletele companiei, în special de la începutul pandemiei şi al lucrului de acasă.

 

Apple va lansa două noi modele Pro, versiunea premium a tabletelor iPad, cândva în luna aprilie, conform surselor invocate de Bloomberg. Cele două noi tablete vor avea ecrane de 11 respectiv 12,9 inch.

Cel puţin versiunea mai mare, dacă nu chiar ambele tablete, vor avea ecrane cu Mini-Led, tehnologie care aduce luminozitate şi contrast superioare.

Noua serie va folosi acelaşi design pe care l-au avut şi modelele de anul trecut, însă va fi dotată cu procesoare mai rapide şi camere foto mai bune.

Citește despre Spion rus din Bulgaria arestat. Voia independența Bulgariei față de UE

Procesorul pe care Apple îl va pune în noile iPad Pro va fi construit de Taiwan Semiconductor Manufacturing şi se va ridica la nivelul de performanţă al lui M1, primul procesor construit de Apple “in-house” pentru laptopurile companiei, după încetarea colaborării cu Intel.

Cele două tablete ar putea veni cu un conector Thunderbolt, care va facilita conectarea diverselor periferice, de la harddisk-uri externe, la monitoare. Trecerea la Thunderbolt nu va necesita noi încărcătoare.

Ultimul trimestru al anului trecut a fost şi cel mai bun pentru tabletele iPad, care au generat 8,4 miliarde pentru Apple doar în această perioadă.

VEZI CUM ARATĂ UN PURIFICATOR DE AER ANTI CORONAVIRUS 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele