Arbitrii români stau bine cu … coronavirusul

0
Arbitrul Ovidiu Hategan se manifesta in meciul Steaua - Petrolul Ploiesti, din cadrul primei etape a Ligii I, pe Arena Nationala din Bucuresti, sâmbata, 11 iulie 2015. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Arbitrii au efectuat testele pentru noul coronavirus, iar rezultatele au fost toate negative, a anunţat, miercuri, FRF. Liga I se va relua la 12 iunie.

 

Începând de miercuri şi până vineri, arbitrii din Liga 1 şi o parte dintre cei din Liga 2 susţin testele fizice.În vederea reluării competiţiilor, arbitrii au început pregătirea. Lotul pentru Liga 1 şi meciurile ce urmează a se disputa în Liga 2 cuprinde 70 de arbitri.

Conform Protocolului de Reluare a Competiţiilor, în fiecare oraş în care se va disputa un meci de fotbal va fi alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru meciul respectiv nu va putea participa.Testarea pentru Sars-Cov-2 se va repeta la fiecare 14 zile, iar costurile acestor teste sunt suportate integral de Federaţia Română de Fotbal.Arbitri au efectuat şi vizita medicală, iar începând de miercuri, timp de trei zile, ei susţin testele fizice. Dacă până acum acestea se desfăşurau în acelaşi loc, de data aceasta au fost înfiinţate şase centre în ţară pentru a se evita aglomerarea şi deplasările pe distanţe lungi: Arad, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ, Craiova, Piteşti şi Bucureşti.

Citește și: Iohanis despre relaxare: ”fiecărui cetăţean îi revin responsabilităţi”; poate aude și Orban

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele