Așa arată noul crossover Kia XCeed – o alternativă pentru SUV-urile tradiționale

0

Kia Motors a dezvăluit prima imagine a noului crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvăluit spre sfârșitul lunii iunie 2019.

Cu un design elegant, expresiv și modern, noul CUV (crossover utility vehicle) reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale mai mari.

Cu o siluetă de tip coupé, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al mărcii din Frankfurt, Germania, conceput sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, vicepreședinte de design al Kia Motors Europe.

Combinația dintre garda la sol ridicată și linia joasă a plafonulului conferă automobillului o poziție de conducere mai sportivă decât a unui SUV tradițional. Iar poziția de conducere ridicată oferă o vedere mai bună asupra drumului decât un hatchback de familie convențional.

Deși are un caracter și un design mai emoțional și mai dinamic decât rivalii săi mai înalți, noul Kia XCeed va oferi un nivel comparabil al spațiului interior și al capacității portbagajului cu cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

Cititi si Kia Motors a anunțat că ”Seltos” va fi numele noului său SUV compact

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele