Așa cum am anticipat, Becali ne anunță că nu are nicio legătură cu FCSB

0

Pseudo-finanțatorul formației FCSB, a negat orice legătură a lui cu acest club, așa cum am anticipat, imediat ce a aflat de suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRF.

„Clubul ce vină are? N-am nicio treabă cu clubul, mi-am luat banii, nici măcar finanţator nu mai pot fi numit pentru că eu nu mai finanţez, mi-am luat banii. Sunt nişte lucruri în România… te cruceşti. Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri, cum adică, asta înseamnă puşcărie(…) Nu înţeleg de unde până unde. Nu are de unde să-mi dea suspendare. Nici nu m-am dus la comisie, doar am trimis scris. Nu vreau să stau în faţa la orice om de nimic ca să judece pe mine. 65.000 că, vezi Doamne, i-am zis (lui Daum) drogangiu. Păi a fost condamnat pentru consum de droguri. A doua, că am spus că jucătorii din Africa, că nu poţi să te înţelegi de ei că n-au educaţie. N-am nicio problemă de culoare, de discriminare, eu am o problemă de adaptare”.

Becali a fost suspendat şase luni , respectiv patru luni, și amendat cu 130.000 de lei de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal în două dosare, sancţiuni decise miercuri.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele