Asociația Dăruiește Viață construiește un spital modular pentru pacienții cu COVID-19

0
asociatia-daruieste-viata-spital-modular

Asociația Dăruiește Viață construiește un spital modular pentru pacienții infectați cu virusul COVID-19, în curtea spitalului Elias, din București.

Conform mesajului Vice-președintelui asociației, Oana Gheorghiu, lucrările pentru acest spital modular au înceut deja. Aceasta face apel la ajutorul oamenilor, pentru ca, prin donații, să se poată achiziționa materiale, echipamente și altele necesare. Spitalul va continua să funcționeze pentru marii arși din întreaga țară.

Anunțul a fost făcut pe contul său de Facebook

„La asta lucrăm de vreo 10 zile. Nu am zis nimic până nu am avut siguranța că putem face. Nu de alta, dar mai știm pe unii care ne-au promis vreo 8 spitale regionale, metropolitane, naționale, mondiale și de care le-or mai fi trecut lor prin cap și care acum își freacă mâinile de bucurie că au fugit la timp.
Facem un spital modular pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias. Mulțumim conducerii acestui spital pentru curaj și asumare… am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, așa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită.
La finalul pandemiei îl vom transforma în spital de mari arși, căci nu întrevăd prea mari șanse să avem unul adevărat în următorii ani. (…)
Vă rugăm să ne fiți alături, căci singure nu vom reuși. Avem nevoie de bani, de materiale, de echipamente, de voi toți.
Împreună trecem și peste asta. sms 2 eur la 8826/ donații pe www.daruiesteviata.ro ”

 

Amintim că Asociația Dăruiește Viață este asociație care construiește în București spitalul pentru copiii cu cancer, prin donații. Toate donațiile făcute se transformă în investiții în domeniul sănătății, pentru modernizarea infrastructurii medicale, schimbarea comportamentelor din sistemul medical și prin proiecte de lobby și advocacy pentru pacienții din România.

Coronavirus: S-a ajuns la pragul de 1 milion de oameni infectați în lume

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele