Atenție la neatenție: Găbiță Oprea revine în politică!

0

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat că revine în politică şi relansează UNPR. Asta ne mai lipsea, o balama pentru diverse uși politice.

”Am demisionat din Parlament, m-am pus la dispoziţia justiţiei, pentru că onoarea costă şi va fi întotdeauna cel mai important reper în viaţă şi în activitatea mea profesională. Astăzi, dosarele mele sunt în instanţă, sunt publice şi pot vorbi deschis despre ele. Am încredere că justiţia va fi dreaptă şi va restabili adevărul, adevărul de necontestat – că sunt nevinovat. Sigur că în această perioadă am aflat că în politica din România nu este nevoie de onoare, nu este apreciat faptul că eşti serios şi te ţii de cuvânt. Sigur că am înţeles că onoarea în politică este considerată naivitate”, a afirmat Gabriel Oprea într-o conferinţă de presă susţinută la sediul UNPR.

Oprea a spus că el şi UNPR merg ”pe cale dreaptă, dar foarte grea”: ”În ultimii doi ani am reflectat asupra tuturor evenimentelor petrecute în jurul meu ori în care am fost implicat cu sau fără voia mea şi am convingerea astăzi că România are nevoie de un partid ca UNPR, care face politica oamenilor. (…) UNPR este partidul care pune mai presus de orice omul, unitatea, naţiunea. (…) Nu am fost perfecţi, dar suntem dispuşi să reparăm greşelile trecutului”, a mai declarat Gabriel Oprea.

El a spus că obiectivele UNPR în perioada următoare sunt: să aibă reprezentanţi în Parlamentul European, să aibă un cuvânt de spus la alegerile prezidenţiale şi să intre în Parlament.

Citește și:Klaus Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte al României

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele