Augustin Lazăr, despre mitingul PSD: Nu am mai văzut niciodată ca o adunare publică să fie convocată pentru a identifica justiţia cu un inamic

0

Procurorul general al României a făcut afirmații dure despre mitingul organizat de PSD la începutul lunii iunie în Piața Victoriei, pe tema „abuzurilor din justiție” unde au fost aduși cu autocarele oameni din toată țara.

„Sunt un magistrat al Ministerului Public de peste 30 ani. Nu am mai văzut niciodată, şi de aceea vă rog să priviţi cu foarte multă seriozitate, o adunare publică să fie convocată pentru a identifica justiţia cu un inamic, cu un stat paralel ilegal. Nu am mai auzit o ameninţare a distrugerii acestui presupus inamic”, a afirmat Lazăr în cadrul şedinţei de plen a CSM.

”Prin urmare, zic eu, ar trebui să arătăm colegilor, să dăm un semnal. Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de garant, a înţeles ceea ce se întâmplă şi ei (magistraţii – n.r.) vor să ştie, ei vor munci liniştiţi sub această cupolă ocrotitoare a garantului sau ei trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul lor să nu le cadă cărămizi de undeva din şantierul de construcţii?”, a mai spus Lazăr.

Citește și Augustin Lazăr: Am în vedere modificările legislative care afectează justiția penală cât și atacurile la magistrați

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele