AUR cere demisia ministrului Energiei Virgil Popescu

0
claudiu tarziu simion aur

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită demisia lui Virgil Popescu din funcţia de ministru al Energiei, după ce preţul carburanţilor a ajuns la 9 lei.

 

„După o liberalizare a preţurilor la energie care a dus la creşterea tuturor preţurilor din economie – generând nu doar o criză economică, ci şi una socială majoră, ale cărei efecte depline încă nu se văd – Virgil Popescu şi-a dat în petic din nou. De această dată, în criza carburanţilor. Ce se întâmplă în orice ţară civilizată, când promiţi ceva şi nu te ţii de cuvânt? Îţi dai demisia”, a declarat deputatul AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a adăugat că „minciuna are picioarele scurte şi obrazul gros ale lui Virgil Popescu”.

Pe 9 martie, când se formau primele cozi la benzinării, ministrul Energiei declara public că «nu se vor scumpi carburanţii la 9, 10, 11 lei. S-a creat o psihoză». Între timp, preţul la motorină a ajuns să coste peste 9 lei. Acest politruc incompetent nu mai poate rămâne în funcţie”, a subliniat Târziu.

Aurescu: Ucraina trebuie să câştige acest război

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele