UPDATE: AUR îşi alege astăzi noua conducere

0
claudiu tarziu simion aur
- Reclama -

George Simion a fost ales preşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), el primind 784 de voturi la congresul partidului de duminică, 27 martie.

Contracandidatul lui Simion, Dănuţ Aelenei a fost votat de către 38 dintre delegaţi.

Potrivit rezultatelor anunţate în urma scrutinului intern, la Congresul AUR au fost distribuite 832 de buletine de vot, tot atâtea regăsindu-se în urne. În urma numărării buletinelor, s-a constatat că 822 voturi au fost valabil exprimate, 10 voturi fiind nule.

George Simion a primit 784 de voturi, în timp ce Dănuţ Aelenei a avut 38 de voturi.

După anunţarea rezultatului votului, Simion a anunţat că îşi propune „debarcarea” preşedintelui Klaus Iohannis până la sfârşitul lunii mai, în urma campaniei declanşate de partid.

Știre inițală

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) organizează, duminică, un Congres extraordinar pentru alegerea noii sale conduceri, în baza modificărilor recente ale Statutului partidului.

- Reclama -

 

La congresul care va avea loc la Palatul Parlamentului vor participa 867 de delegaţi cu drept de vot. George Simion candidează pentru funcţia de preşedinte, el avându-l contracandidat pe Dănuţ Aelenei. Din echipa lui Simion mai candidează Claudiu-Richard Târziu, pentru funcţia de preşedinte CNC iar Sorin Lavric, pentru cea de preşedinte Senat AUR.

AUR va organiza, duminică, 27 martie, primul Congres extraordinar, pentru alegerea noii conduceri, pentru a dezbate şi adopta strategia şi tactica de viitor ale partidului, precum şi alte măsuri privitoare la activitatea formaţiunii, anunţă formaţiunea într-un comunicat oficial.

Evenimentul va avea loc la Palatul parlamentului, Sala „Alexandru Ioan Cuza”, între orele 12.00-16.00.

Video: Lupte de stradă în Mariupolul, ucrainenii din Herson rămân fără hrană

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele