AUR vrea ministrul al Sănătății din afara arcului guvernamental

0
claudiu tarziu simion aur

Deputatul George Simion a declarat că AUR este dispus să voteze un alt ministru al Sănătăţii, dar din afara arcului guvernamental. Simion spune că viitorul ministru trebuie să fie specialist şi să vină din zona ”sănătăţii naţionale”.

 

„AUR doreşte să anunţe că este dispus să voteze un alt ministru al Sănătăţii, care să vină din afara arcului guvernamental, AUR este dispus să voteze un ministru al Sănătăţii care să fie într-adevăr specialist şi să vină din zona sănătăţii naţionale”, a precizat copreşedinte al AUR, la o conferinţă de presă.

Vezi și Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu

El a adăugat că AUR este „dispus să voteze un viitor guvern, în eventualitatea în care cele patru sau cinci forţe din coaliţia de guvernare nu se hotărăsc cum merg mai departe”.

În context, liderul AUR i-a solicitat premierului Florin Cîţu să renunţe la separarea spitalelor Covid de cele non-Covid şi să revină la funcţionarea normală a spitalelor din Bucureşti şi în toată ţara.

Vezi și Neculai Onţanu, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită

„E un moment în care toţi românii şi mai ales decidenţii trebuie să fie responsabili şi în acest sens solicităm de urgenţă prim-ministrului în funcţie, domnului Florin Cîţu, să renunţe la separarea spitalelor Covid de spitale non-Covid şi să revină la funcţionarea normală a spitalelor din Bucureşti şi în toată ţara. Cerem folosirea spitalelor modulare şi spitalelor în care s-au dat bani mulţi de la buget pentru cazurile de Covid. Totodată, cerem în continuare renunţarea la măsurile aberante introduse de doamna Andreea Moldovan, de Vlad Voiculescu. Mai mult ca oricând, Florin Cîţu, astăzi, trebuie să renunţe la acele reglementări aberante cu închiderea magazinelor la ora 18,00 (…). Am avut o victorie importantă astăzi prin demiterea lui Vlad Voiculescu, dar o victorie târzie. Noi cerem acest lucru de două luni şi jumătate şi credem că e momentul pentru alte măsuri, aşa cum am cerut”, a susţinut Simion.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele