Austria și Croația au înregistrat primele cazuri de coronavirus

0
infectii

Coronavirus ajunge în alte două state europene. Două persoane au fost infectate cu Covid-19 în Tirol, land situat în zona de vest a Austriei. Una dintre cele două persoane ar fi călătorit recent în Italia.

 

De asemenea, în Croația a fost depistat primul caz de infecție cu noul coronavirus.

Coronavirus s-a răspândit recent rapid în Europa, după ce mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia. Ultimele informații arată că șapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229,  în peninsulă.

În Belgia (un bolnav), Finlanda (un bolnav), Suedia (un bolnav), Franța (12 bolnavi), Marea Britanie (13 bolnavi) și Spania (3 bolnavi) au fost înregistrate, de asemenea, cazuri de infecție cu coronavirus.

China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirusul COVID-19, acesta fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni. Numărul de decese la nivel naţional a ajuns la 2.663.

 

Numărul deceselor în întreaga lume a trecut de 2.700, în timp ce numărul persoanelor infectate a ajuns la 80.150

 

Fenomenul înregistrat încă de zilele trecute continuă. În timp ce China pare să se îndrepte către o acalmie a răspândirii coronavirusului, apar focare în afara Chinei, cele mai grave situații înregistrându-se în Coreea de Sud, Iran și Italia.

Citește și: Primul vaccin experimental împotriva coronavirusului va fi testat pe oameni în aprilie, în Statele Unite

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele