Autoklass Chitila devine Centru Autorizat de Vânzări și Service Hymer

0

Autoklass Chitila devine Centru Autorizat de Vânzări și Service Hymer, importator accesorii Movera și Centru de Închiriat Autorulote rent easy.

Noua divizie se numește Autoklass Hymer și reprezintă în România brandurile Hymer, Hymercar, Eriba, Movera și rent easy.

“Ne aflăm într-un moment important din istoria Autoklass, în care suntem onorați să devenim membri ai marii familii HYMER și, totodată, să reprezentăm brandul HYMER în România, alături de brandurile Mercedes-Benz, smart și Honda. Acest nou departament, alături de divizia eBike, se alătură unui concept pe care dorim să îl implementăm în cadrul companiei noastre, și anume cel al mobilității alternative”, a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Hymer are un parteneriat strategic cu Daimler și cu producătorul de șasiuri AL-KO. Compania va comercializa și va acorda servicii post-vânzare autovehiculelor din grupul Daimler.

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, HYMER și Honda, și deține o rețea de șapte sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte patru, în Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Compania a fost înființată în anul 1998, iar începând cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass.

Autoklass Chitila este unul dintre cele mai mari centre autorizate Mercedes-Benz din sud-estul Europei. Este cel mai mare și mai modern centru auto Mercedes-Benz din România, cu o suprafață totală de peste 50.000 mp., din care 15.000 mp acoperiți.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele