Avion folosit la contrabandă cu țigări din Ucraina în România

0
avion contrabanda tigari ucraina suceva

Autoritățile din Ucraina sunt în alertă din cauza unui avion care a zburat peste graniță în România. Ar fi adus țigări de contrabandă pentru că polițiștii de frontieră de la noi l-au observat în aer și la venire și la plecare. Ei sunt cei care i-au alarmat pe vecini.

 

Aparatul de tip AN 2 avea la bord 4 persoane, care în prezent sunt suspecte de infracțiuni de contrabandă.

Forțele aeriene ucrainene au ridicat un avion de luptă MIG-29 pentru a forța aterizarea aeronavei suspecte.

Vezi și DIICOT: container de contrabandă cu 65.000 de sticle de parfum din Turcia

Totul a plecat de o alarmă dată de politiștii de frontieră români. Ei au observat un aparat de zbor de mici dimensiuni, care zbura din Ucraina spre România. Au informat imediat autoritățile de frontiera din Sighetu Marmației, pe cele ale centrului de acțiuni aeriene Balotești și autoritățile de frontieră ucrainene, din punctul Porubne.

După mai puțin de o oră, avionul a fost văzut că se întoarce în Ucraina. Până acum, autoritățile de la noi nu au descoperit țigări sau alte produse de proveniență ucraineană în zona în care a zburat avionul.

În continuare, polițiștii de frontieră români în colaborare cu cei ucraineni fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele