Fostul primar Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare, a ajuns la Rahova

1

Avionul lui Radu Mazăre a aterizat în această seară pe Aeroportul Otopeni, la ora 20:32, după ce a făcut o buclă în aer. Fostul primar a fost preluat de o dubă direct de pe pistă și dus la Penitenciarul Rahova.

La ora 21:46, duba care l-a transportat pe Radu Mazăre de la aeroport la Rahova, a ajuns la penitenciar. Fostul primar al Constanței era așteptat să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, în această seară la ora 20:10, însă aeronava a avut o mică întârziere. Radu Mazăre a fost însoţit în avion de patru ofiţeri de poliţie și a stat în ultimul rând, pe scaunul de la geam.

Fostul primar al Constanței a fost dat în urmărire internațională după ce, pe 8 februarie 2019, magistrații Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat definitiv la nouă ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Citeste despre Tudor Chirilă: Mârșăvia PSD nu mai pare să cunoască limite

Imediat, autorităţile române prin Interpol, au emis un mandat de căutare a acestuia, iar pe 8 mai, Radu Mazăre a fost reținut de autoritățile din Madagascar, el aflându-se cu iubita sa. Ulterior, el a fost arestat pentru 6 zile.

Pe 13 mai, ministrul interimar al Justiţiei anunța că a fost predat autorităţilor din Madagascar dosarul pentru extrădarea fostului primar al municipiului Constanţa, iar, cinci zile mai târziu, tot Ana Birchall transmitea că autorităţile din Madagascar au aprobat extrădarea fostului edil și că, astfel, demersurile care țineau de Ministerul Justiției român fuseseră încheiate.

 

1 comentariu

  1. Aducerea lui Mazare nu va influienta votul pentru referendum si nici cel pentru europarlamentare . El va scoate la lumina PRACTICA SECURISTA INTERLOPA pe care o ADMINISTREAZA OPOZITIA de ceva timp la nivel national . Intrebare – Sosirea lui MAZARE in tara va recupera PREJUDICIILE facute de clanul MAZARE ? Cand ? Cati banii au intrat la bugetul statului de cand a fost condamnat Mazare ? Au ajuns toti BOLNAVI PSIHICI sa-si dea cu parerea ? etc

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele