Avocat: Criminalul Dincă, ajutat de polițiști, apărat de fiică

0
- Reclama -

Carmen Obârşanu, avocata care reprezintă familia Melencu, a adus la Curtea de Apel Craiova cu un geamantan plin cu acte. Obârşanu declară că vrea sp le arate magistraţilor dovada că s-au sustras documente din dosarul Caracal.

 

„În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document.

L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina.    Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo?

Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani.   

- Reclama -

Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica.

De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a declarat avocata.

Obârşanu le-a arătat judecătorilor tot ceea ce a descoperit

Avocata a mai spus: „Acest document nu apare în niciun proces verbal, nu mai există la dosar. Apare doar în acea fotografie. De aceea am convingerea că încă de la început s-a dorit muşamalizarea acestui caz. Fiica lui Dincă a minţit! Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere. Sunt sigură că ăsta-i adevărul„, a mai declarat Carmen Obârşanu.

Avocata a făcut declaraţiile miercuri seara după ce a ieşit de la Curtea de Apel Craiova unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul Carcal.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru săvârșirea a opt infracțiuni

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele