Avocatul Poporului ”pensii speciale” are zile numărate

0

Impusă ca Avocat al Poporului de cuplul penal Dragnea – Tăriceanu, deși nu primise votul românilor pentru Parlamentul European, Renate Weber are zile numărate la șefia instituției. Ca Avocatul al Poporului, Weber pare interesată de poporul ”penal”. Apără pensiile speciale și încearcă să încurce guvernele care au succedat-o pe Viorica Dăncilă. 

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă că trebuie demarată procedura de desemnare a unui nou Avocat al Poporului.

Vezi și Avocatul Poporului, Renate Weber, atacă la CCR legea care desființează pensiile speciale

“Personal, sunt susţinătorul aducerii instituţiei Avocatul Poporului în cadru constituţional şi legal prin desemnarea unui nou Avocat al Poporului. În acest sens, există un raport care a fost depus de Avocatul Poporului, care cred că trebuie respins şi trebuie demarată procedura de revocare şi de desemnare a unui nou Avocat al Poporului. (…)

Suntem în faza grupurilor de lucru, care trebuie să prezinte propunerile către conducerea coaliţiei (…), dar în ceea ce priveşte respingerea raportului, mi se pare o chestiune normală şi firească”, a spus Orban la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele