Bădulescu: ”Voi candida la şefia PSD Bucureşti. M-am sfătuit cu Gabriela Firea”

0

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat că va candida la şefia PSD Bucureşti, după ce s-a sfătuit în acest sens cu primarul general Gabriela Firea. Bădulescu susține că Firea l-ar fi încurajat şi l-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers.

’’Am luat notă de decizia Comitetului Executiv de a se organiza alegeri în toate structurile de partid unde sunt preşedinţi interimari şi am decis să-mi asum candidatura pentru poziţia de preşedinte al PSD Bucureşti. M-am sfătuit în acest sens cu doamna primar general Gabriela Firea, care m-a încurajat şi m-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers.

Consider esenţial acest lucru câtă vreme, deloc întâmplător, Partidul Social Democrat a câştigat pentru prima dată în istorie alegerile în Bucureşti, având primarul general şi cei şase primari de sector aleşi toţi sub sigla PSD, într-un moment în care la conducerea organizaţiei se afla doamna Gabriela Firea’’, a declarat duminică acesta, potrivit Agerpres.

El consideră că implicarea sa în această competiţie este un semnal de continuitate din partea unei echipe care a demonstrat că poate face performanţă.

Citește și Firea trebuie să desființeze companiile municipale. USR a câștigat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele