Bagaj suspect găsit pe peronul stației Eroii Rovoluției

0

Un bagaj suspect a fost sesizat la metrou. Garniturile nu opresc în stația Eroii Revoluției, unde se fac verificări, iar potrivit Poliției Capitalei călătorii au fost evacuați.

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfăşoară fără oprire în staţia Eroii Revoluţiei, ca urmare a sesizării unui bagaj abandonat, informează vineri Metrorex.

„Conform procedurilor, instituţiile abilitate vor face verificări şi vor lua măsurile care se impun. Călătorii sunt informaţi cu privire la această situaţie prin sistemul de sonorizare din trenuri şi din staţii”, precizează reprezentanţii companiei.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei, vineri, în jurul orei 15:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat.

„La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă poliţiştii care au dispus măsuri din competenţă. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române efectuează verificări. A fost evacuată staţia, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activităţii”, se menţionează în comunicat.

Vezi și: Alertă falsă cu bombă pe Aeroportul „Henri Coandă”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele