Banii românești investiți în Casa Grande din Brazilia

0

Șeful PSD, Liviu Dragnea, pare putred de bogat după noi informații aflate de jurnaliști. Liderul PSD se jură că e sărac, însă dovezile incontestabile demonstrează contrariul!

Citiți și Iohannis trimite legile justiției la CCR și sesizează Comisia de la Veneția

RISE Project a mers în Brazilia pe urma a trei grupări suspectate de furtul a sute de milioane de euro din bugetul României: Tel Drum – Liviu Dragnea, Regiotrans – Costel Comana și frații Mazăre – Elan Schwartzenberg.

Reprezentanții acestora au ales să-și înființeze firmele și să facă investiții de milioane de euro, bani aduși din România, în același loc din nord-estul Braziliei, în preajma orașului Fortaleza, capitala statului Ceara.

Banii sifonați din România au fost investiți în cocotieri, vile, apartamente de lux și terenuri presărate pe țărmul Atlanticului.

Românii și-au construit cartierul general în Cumbuco, la 25 de kilometri de Fortaleza. Fostul sat de pescari este un mic paradis înconjurat de dune de nisip, ocean și lagune cu apă dulce și a devenit încă de acum zece ani un refugiu departe de casă pentru Liviu Dragnea, frații Mazăre, Costel Comana, Mugurel Gheorghiaș și alți reprezentanți ai Tel Drum și Regiotrans.

Pentru Costel Comana, povestea braziliană s-a sfârșit tragic la începutul lui 2015 însă, pentru ceilalți, ea încă se scrie.

Video-investigația Rise Project surprinde o parte din activitățile și investițiile derulate în Brazilia de politicieni și afaceriști români cu probleme penale.

Citiți întregul material pe Rise Project

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele