Bărbat din București arestat preventiv pentru 30 de zile, fiindcă și-a agresat sexual, sechestrat și șantajat iubita

0
- Reclama -

Un bărbat din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a agresat sexual, sechestrat și șantajat fosta iubită. Pe 18 martie 2023, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul agresorului, unde l-au reținut inițial pentru 24 de ore, după care l-au arestat preventiv. Femeia a depus plângere la poliție, reclamând că a fost constrânsă prin șantaj să continue relația cu bărbatul, sub amenințarea că acesta va face publice imagini compromițătoare cu ea. În ziua în care victima a mers la poliție, bărbatul a făcut publice aceste imagini. Potrivit Buletin de București, poliția a transmis într-un comunicat că:

„În fapt, la data de 15 martie 2023, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relaţie ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuinţa acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violenţă şi ameninţări să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale şi ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecente şi denigrante. De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023”.

Potrivit poliției, victima a relatat că fostul său iubit a amenințat-o de mai multe ori cu moartea. În trecut, agresorul a mai avut probleme cu autoritățile, în luna octombrie 2022, când a refuzat să oprească la semnalele poliției și a provocat un accident. În urma declarațiilor victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare. Acestea au loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

- Reclama -

- Reclamă -