Barna atac dur la Cîțu

0

Fostul lider USR Dan Barna a criticat decizia Guvernului interimar condus de Florin Cîţu de a da bani primăriilor din Fondul de rezervă şi îl acuză pe premier ”de cinism şi o nedisimulată ticăloşie”, pentru că se răzbună pe sute de mii de cetăţeni, doar pentru că nu a primit susţinere în Parlament.

 

”Nemernicia prin care Câţu a golit fondul de rezervă al Guvernului şi l-a distribuit tuturor primăriilor, mai puţin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare”, a scris Barna într-o postare pe Facebook.

El afirmă că, astfel, premierul s-a răzbunat pe sute de mii de cetăţeni, doar pentru că nu a fost susţinut în Parlament.

”Să te răzbuni pe nişte sute de mii de cetăţenii ai României pentru că nu mai ai susţinere în Parlament arată nu doar cinism ci şi o nedisimulată ticăloşie”, mai spune Barna.

USR mai transmite, printr-o postare, că ”Florin Cîţu a început marea împărţeală”.

”Aseară, în şedinţa de guvern, premierul demis a alocat un miliard de lei din fondul de rezervă către primarii PNL şi UMDR, dar şi către primarii PSD de la care speră să obţină ajutor pentru instalarea unui guvern minoritar. Este o nouă dovadă că acest om s-a folosit de PNDL 3 pentru a şantaja şi a obţine preşedinţia PNL, iar acum repetă figura: se foloseşte de banii din fondul de rezervă pentru a rămâne la Palatul Victoria”, se menţionează în mesaj.

Cei de la USR afirmă că ”Florin Cîţu acţionează fără scrupule şi fără nicio urmă de responsabilitate, aruncând în stânga şi-n dreapta cu bani publici”.

Școlarii care nu se testează vor continua cursurile online

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele