Barna cere demisia Vioricăi Dăncilă

0

Preşedintele USR, Dan Barna, îi cere premierului să îşi dea demisia pentru că astăzi şi-a pierdut majoritatea parlamentară şi face un apel public la partidele parlamentare să accepte un acord politic care să permită organizarea de alegeri anticipate cât mai repede cu putinţă.

„Până astăzi, au fost aliaţi în jurul borcanului cu miere. I-a unit dorinţa comună de a-şi consolida puterea şi influenţa şi de a-şi albi dosarele penale, astfel încât să nu mai răspundă pentru banii publici sifonaţi în propriile buzunare. De astăzi, social-democraţii Vioricăi Dăncilă şi liberal-democraţii lui Călin Popescu Tăriceanu îşi separă drumurile, iar România e cu un pas mai aproabe de eliberarea de PSD şi ALDE”, se arată într-un comunicat al USR.Preşedintele USR, Dan Barna, îi cere premierului să îşi dea demisia pentru că astăzi şi-a pierdut majoritatea parlamentară şi face un apel public la partidele parlamentare să accepte un acord politic care să permită organizarea de alegeri anticipate cât mai repede cu putinţă.„Sunt multe lucruri care trebuie reparate în urma PSD-ALDE. Alianţa USR PLUS rămâne consecventă: va intra la guvernare doar în urma unor alegeri parlamentare, anticipate sau la termen. În absenţa acestora, orice guvern s-ar forma acum ar presupune acceptarea unor compromisuri şi ar fi unul susţinut de o majoritate fragilă. Adică, un guvern vulnerabil, ce riscă să fie blocat la fiecare pas”, consideră USR.

USR adaugă că, dacă ALDE speră că, prin ieşirea de la guvernare, nu o să mai plătească „nota de plată pentru toate mizeriile din ultimii trei ani” se înşală.

Citeşte şi: Problema aerului viciat în instituţiile de învăţământ, ignorată de autorităţi. Care sunt beneficiile sistemelor de ventilaţie în şcoli?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele