Barna nu răspunde direct la cererile privind demisia

0
barna usr nicusor

Liderul USR, Dan Barna nu răspunde direct la cererile privind demisia sa. Întrebat dacă îşi dă demisia ca urmare a rezultatului de la alegeri, liderul USR a explicat că este mulţumit de rezultat, adăugând că „sunt un luptător, nu o să renunţ”.

 

„Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă mai tem pentru o decizie. Sunt un luptător, nu o să renunţ, rezultatul de aseară pentru noi ne confirmă că suntem forţa modernizatoare de care e nevoie în modernizarea României. O să fac tot ce pot ca USR PLUS să fie într-o poziţie cât mai bună în următorii patru ani. Ne doream un rezultat mai bun, dar am dublat numărul de parlamentari, ceea ce arată că suntem pe drumul corect. Mesajul de reformă este necesar şi trebuie să se susţină. Vom analiza acest rezultat care aşază USR PLUS în poziţia de a fi partener pentru guvernare”, a declarat Dan Barna.

Florina Presadă cere demisia lui Barna

USR-iștii au cerut demisia lui Dan Barna de la şefia USR. Senatoarea Florina Presadă spunea că atât Barna, cât și Cioloș ar trebui să demisioneze.

„Din punctul de vedere al USR-PLUS pot să spun că este un rezultat istoric”, preciza în video Barna, aflat în izolare din cauza infectării cu noul coronavirus. De altă parte, purtătorul de cuvânt al USR-PLUS, Ionuţ Moşeanu, a răspuns vocilor care cer demisia lui Barna explicând că, spre deosebire de alte partide, în USR există o democraţie internă. „Vom face o analiză”, a mai adăugat Moşteanu.

Citește și Casoteca.ro – magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele