Barrier Vacuum Bags din Iași va produce mănuşi de unică folosinţă

0
- Reclama -

Compania Barrier Vacuum Bags, care produce la Iaşi pungi cu barieră de vid, implementează o linie de producţie în valoare de aproximativ 300.000 de euro pentru fabricarea de ambalaje de unică folosinţă pentru măşti şi mănuşi, dar şi pentru fabricarea de mănuşi de unică folosinţă.

 

Barrier Vacuum Bags intenţionează să producă 10 milioane de astfel de produse până la finalul anului, potrivit comunicatului.

Linia de producţie include o linie de extrudare pentru folie, o linie automată de producţie pentru mănuşi de unică folosinţă din polietilenă (inclusiv din polietilenă biodegradabilă PLA), ambalaje pentru măşti, dar şi o linie de reciclare şi regranulare a deşeului tehnologic rezultat din procesare şi o linie de producţie de pungi termo cu barieră.

Societatea comercială menţionează că segmentul liniei de producţie pentru mănuşi de unică folosinţă este singurul de acest tip din România.

- Reclama -

Dacă nu vei avea măști și mănuși, nu vei putea urca în tren, chiar dacă ai bilet

Barrier Vacuum Bags are în prezent 15 angajaţi, iar noua activitate va genera încă 7 locuri de muncă, se menţionează în comunicat.

Ca urmare a investiţiei în noua linie de producţie, compania estimează că începând cu luna septembrie volumul vânzărilor va creşte cu aproximativ 10%, iar ulterior acesta va fi majorat cu până la 20%.

Pentru anul în curs, Barrier Vacuum Bags estimează o cifră de afaceri de 1,3 milioane de euro, se precizează în comunicat.

Compania plănuieşte să continue investiţii în liniile de producţie care să aducă pe piaţa din România categorii de produse realizate local, în detrimentul celor de import.

Situaţia imposibilă a dascălilor în faţa elevilor problemă și criza de autoritate din societate

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele