Acasă Sport Băsescu: FCSB e Steaua. Treaba cu echipa din Liga 4 e o...

Băsescu: FCSB e Steaua. Treaba cu echipa din Liga 4 e o copilărie

0

Traian Băsescu (68 de ani) fost președinte al României între 2004 şi 2014, a vorbit despre celebrul scandal dintre Gigi Becali și reprezentanții CSA pentru marca Steaua. 

 

Traian Băsescu a dezvăluit cu ce echipă a ținut dintotdeauna și a povestit cum a influențat activitatea unei echipe importante din București.

„Eu sunt stelist convins, dintotdeauna am fost, dar, când au trebuit desființate cluburile departamentale, eram ministrul transporturilor. Îmi aduc aminte cu plăcere, pentru că atunci mi-a venit o idee. I-am căutat pe Mircea Rădulescu și pe Mircea Pascu: «Uite, facem un club Rapid, separat». Au venit și au scos-o campioană pe Rapid în 2003.

 

Tot atunci, l-am convins și pe Copos să vină, chiar dacă el acum probabil regretă acest lucru”, a spus fostul președinte. 

 

Acesta a vorbit și despre conflictul dintre Becali și CSA: „FCSB este Steaua! Gigi Becali a finanțat echipa, așa cum e el, gură spartă. Ne-a ținut ani de zile pe banii lui. Pe urmă a venit disputa asta, cu Steaua din Liga 4, e o copilărie. Trebuiau să se împace!”.Băsescu a vorbit și despre episodul din 2006 când a petrecut alături de Becali la un restaurant din zona Cotroceni, Golden Blitz. „Pentru mine a fost o decepție. Eu am invitat și Rapid, și Steaua, dar Rapid nu a venit, nu știu de ce nu a venit. M-a dezamăgit, aş fi vrut să fie și Copos.

Eu i-am invitat, eu am organizat totul, eu am plătit factura, nu ei. Eu sunt stelist, țin cu Steaua! Rar ne vom mai întâlni cu un sfert de finală de Cupa UEFA între două echipe românești. La cum merge fotbalul nostru acum, nu o să mai fie niciodată”, a spus Băsescu la TV Look Sport.

Citește și: Băsescu, necruţător cu PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele