Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță de lux în Thailanda. Ce imagini au publicat cei doi

0

La scurt timp după ce s-au afișat împreună la ziua de naștere a Sofiei, fiica Biancăi Drăgușanu, afaceristul Gabi Bădălău și fosta asistentă TV au bifat o vacanță în doi, chiar în „inima” Thailandei. Iată detaliul care i-a nedumerit pe admiratorii lor!

Nu mai este de multă vreme un secret faptul că între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău există o relația amoroasă „cu năbădăi”, presărată cu despărțiri și împăcări. Cu toate acestea, rare sunt momentele în care cei doi se afișează împreună, cel puțin pe rețelele de socializare.

Recent, cu ocazia zilei de naștere a Sofiei, fiica pe care Bianca Drăgușanu o are din mariajul cu Victor Slav, fosta asistentă TV a renunțat la „regula” anterior menționată și s-a pozat lângă iubitul ei, aceasta publicând și prima imagine de cuplu în mediul online, pe contul personal de Instagram.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță luxoasă în inima Thailandei

După ce au sărbătorit-o pe Sofia, la doar câteva zile distranță, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au bifat o vacanță exotică doar în doi, în capitala Thailandei, Bangkok, însă se pare că urmează tot „rețeta” veche, în care aleg să posteze separat pe rețelele de socializare, ca și când nu s-ar afla împreună în locația respectivă.

Cu toate acestea, cei doi par să se distreze de minune, publicând imagini din cluburi de noapte și fiind cazați la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din zonă.

Afaceristul urmează să își serbeze și el ziua de naștere în doar câteva zile, acesta fiind, cel mai probabil, și motivul escapadei romantice în „Orașul îngerilor”.

Gabi Bădălău urmează să împlinească 35 de ani și se pare că și-a dorit să celebreze acest eveniment alături de partenera lui, pe meleaguri thailandeze.

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Plecarea celor doi în Thailanda vine la scurt timp după ce Bădălău a refuzat, în instanță, să divorțeze de fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu, de care s-a despărțit cu scandal.

În urmă cu doar câteva zile a avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, iar afaceristul ar fi refuzat să semneze actul de divorț, potrivit Spynews.

Cu toate acestea, Gabi Bădălău susținea în trecut că este nerăbdător să se pronunțe divorțul. De-a lungul timpului, el și Claudia Pătrășcanu s-au contrat dur în privința custodiei celor doi băieței pe care îi au împreună, aducându-și acuzații reciproce.

Se pare însă că în actul de divorț existau câteva clauze cu care afaceristul nu a fost de acord. „Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus ”hai, vrei să divorțezi?”, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept”, a explicat Gabi Bădălău.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele