Biletele pentru concertele din Festivalul „George Enescu” vor fi puse în vânzare din 19 iulie

0
- Reclama -

Biletele pentru concertele din Festivalul „George Enescu” vor fi puse în vânzare din 19 iulie, iar evenimentele vor avea loc cu respectarea regulilor sanitare în marja a 100% din capacitatea sălii la Ateneu şi la Sala Auditorium şi 70%, la Sala Palatului şi la Sala Radio.

 

Biletele au preţuri ce variază de la 70 de lei, pentru pensionari, la 230 de lei (categoria 1).

Bilete pentru ediţia aniversară a Festivalului Internaţional „George Enescu” vor putea fi cumpărate începând de luni, de la ora 12:00, cu menţiunea că accesul la concerte se va face doar cu îndeplinirea unor condiţii sanitare, în funcţie de sală şi de numărul de locuri disponibile în condiţii de pandemie.

Vânzarea se va face în reţeaua Eventim, pe platforma eventim.ro şi la un punct de vânzare care va fi creat special la Ateneu.

- Reclama -

Dată fiind cererea foarte mare de bilete, organizatorii au decis ca la Ateneu să fie ocupate toate locurile şi, din acest motiv, accesul spectatorilor în sală se va face doar pe baza unui act de identitate şi a prezentării unuia dintre următoarele documente: dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare); test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea concertului; dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea concertului.

La Ateneul Român vor avea loc 29 de concerte în seria Concerte şi Recitaluri. Preţul unui bilet la categoria I este de 230 de lei, iar la categoria a II-a, de 180 lei. Purtarea măştii este obligatorie pe durata prezenţei în sală.

La Sala Palatului sunt programate 30 de concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii. Vor fi puse în vânzare bilete la cinci categorii de preţuri: între 70 şi 230 de lei.

Accesul la Sala Palatului se va face cu îndeplinirea condiţiilor sanitare, adaptate la faptul că numărul de locuri ocupate va fi de 70% din capacitatea sălii. Se vor respecta regulile de distanţare fizică, iar purtarea măştii de protecţie este obligatorie.

La Sala Auditorium vor avea loc concertele din seria Enescu şi Contemporanii. La categoria I, preţul unui bilet este de 60 de lei şi la categoria a II-a, de 40 lei.

Accesul publicului în Sala Auditorium se va face doar cu îndeplinirea unor condiţii sanitare, corespunzătoare faptului că publicul prezent va ocupa 100% din capacitatea sălii: document de identitate, precum şi dovada oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea concertului, dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea concertului.

La Sala Radio vor avea loc concertele din seria Muzica Secolului XXI. La categoria I, preţul unui bilet este de 55 de lei şi la categoria a II-a, de 35 lei.

 

140 de ani de la nașterea lui George Enescu sărbătorită cu un Festival mai bine finanțat

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele