Blec Fraidei la Altex

0

 

Black Friday este evenimentul cel mai așteptat al anului în materie de cumpărături online. Este perioada în care ai promoții la cele mai așteptate produse și tehnologii și momentul în care poți să pregătești cadourile de iarnă pentru cei dragi. Anul acesta la Altex, vei avea un Blec Fraidei vesel, smart, cu reduceri și surprize pe toata perioada evenimentului.

Ce vei găsi anul acesta la Altex de Blec Fraidei?

În primul rând vei găsi o varietate de produse, începând de la categorii tradiționale până la tehnologii de ultimă generație. Cumparatorii au suficient timp să se documenteze și să se informeze asupra promoțiilor existente și o pot face atât în magazine cât și online.

Altex pregătește pentru consumatori mii de reduceri la cele mai importante categorii din portofoliu: calculatoare, televizoare, smarthphones, tablete, electrocasnice, produse de îngrijire personală, de curățenie, voiaj și nu numai. Pentru a fi sigur că rămâi la curent cu ultimele oferte care apar, nu uita să ai contul activ pe altex.ro ca să primești newsletter-ele noastre și să ai acces la ultimele oferte. Urmărește-ne pe Facebook și Instagram și fii la curent cu noutățile legate de Blec Fraidei.

Online vs offline

În online lucrurile se mișcă mai repede, produsele se livrează la ușa ta dar în magazin, pe lângă consiliere poți testa produsele, găsi alternative la produsul căutat, poți compara ofertele și poți ridica produsul pe loc, să te bucuri de el imediat. În felul acesta te vei convinge că ai făcut cea mai bună alegere. Altex dispune de o rețea de 100 de magazine la nivel național.

Ai timp să optezi pentru un credit de nevoi personale sa-ti finantezi cumparatura produselor dorite. Dacă te vei hotărî pentru un credit, procesul va fi foarte simplu, iar în magazin poți obține în câteva minute aprobarea. Pe lângă serviciile de creditare și consultanță, Altex îți oferă și alte servicii: livrare, garanție extinsă și colectarea produselor vechi, care se aplică la anumite categorii.

Cât de mari sunt reducerile?

Altex a pregatit pentru clienti un eveniment plin de surprize, cu oferte inedite la categoriile tradiționale și la gadget-urile de ultimă generație. Anul acesta clientii vor avea la dispozitie o varietate de reduceri % sau valorice in functie de categoria de produs. Disponibilitatea stocurilor s-a imbunatatit mult pentru ca fiecare client sa beneficieze de produsele pe care si le doreste. Reducerile vor fi vizibile în cataloage speciale, în magazine și online. Surprizele vor continua pe toata durata evenimentului.

Evenimentul de reduceri de la Altex vine cu propria variantă de Black Friday, veselă și suprinzătoare, fiind comunicată sub sloganul Blec Fraidei – “reduceri de stă mâța-n coadă” și va aduce promoții pentru toate nevoile. Gândește-te dinainte de ce produse ai nevoie din viitoarele promoții Blec Fraidei și profită de această perioadă pentru a pregăti cadourile de sărbători. De exemplu, dacă vrei să cumperi electrocasnice pentru casă, gândește-te înainte la ceea ce este vechi sau uzat și produsele de care ai neapărată nevoie. În ceea ce privește telefoanele și smartphone-urile ai în vedere cele mai noi modele apărute și fă-ți un upgrade smart.

În ultima perioadă Altex și-a extins gama de produse astfel că pe lângă categoriile de produse tradiționale, găsești și categorii precum îngrijire personală, beauty, baby, voiaj, auto sau smart home. Asta înseamnă că poți să-ți faci cumpărăturile și să profiți de oferte într-un singur loc, fără a mai pierde timp căutând

5 motive să cumperi de Blec Fraidei

  1. Sortiment variat, pentru toate nevoile.
  2. Poți să ridici produsele pe loc din magazine, sa te bucuri de ele din prima zi.
  3. Reducerile din această perioadă sunt cele mai mari din an, la produse pe care ți le dorești de ceva timp.
  4. Îți poți face cumpărăturile în același loc pentru o gamă variată de produse. Și dacă nu ne crezi, vizitează altex.ro ca să fii la curent cu ultimele categorii adăugate.
  5. Opțiuni diverse de finanțare în magazin pentru care vei putea aplica foarte ușor.

De Black Fraidei-ul acesta vei avea cele mai bune prețuri la produsele IT, electronice, electrocasnice și nu numai. Te așteaptă o lună întreagă de oferte, promoții noi pe perioada evenimentului și multe alte surprize. Pregătește-ți lista, stai logat și pornește în căutarea celor mai bune oferte pe altex.ro sau in magazinele Altex.

Sursa: Blec Fraidei la Altex

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele