Blondele lui Dragnea își retrag demisiile

0

Miercuri ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu că astăzi cel mai probabil toţi miniştrii îşi vor retrage demisiile din Guvern.

Demisiile vor fi retrase pentru ca actualul Guvern să îşi poată desfăşura activităţile până la inverstirea următorului Executiv.
Acesta a spus că mâine va merge la minister.

Olguţa Vasilescu a reamintit faptul că demisile nu au devenit operaţionale pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu a remis încă un decret.

Ministrul demisionar al Muncii a subliniat faptul că vor fi multe schimbări în Executiv. Mai mult, aceasta crede că îşi va relua portofoliul deoarece şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile.

Carmen Dan, Sevil Shhaideh şi Lia Olguţa Vasilescu au făcut cerere de retragere a demisiilor din Guvern.

Reacția lui Victor Ponta nu a întârziat să apară:

“STOP – nu s-au făcut de râs destul miniştrii care au votat cu bilele la vedere moţiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte?? Nu s-au făcut destul de râs miniştrii care au ascultat cuminţi şi au aprobat Raportul Dragnea – Vâlcov care spunea că sunt toţi nişte incapabili catastrofali ??? Nu se fac destul de râs miniştrii care acum stau lipiţi de Liviu Dragnea să îi pună în viitorul Guvern la loc în poziţiile în care Raportul spunea că nu au făcut nimic?”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele