Blue Air aniversează 14 ani de zbor și 26 de milioane de pasageri cu reduceri de 20% la bilete de avion

0

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, împlinește 14 ani de zbor. Cu această ocazie, compania anunță reduceri de până la 20% la biletele de avion pentru rezervări realizate pe site-ul companiei.

“În industria aviatică, 14 ani de creștere continuă și sustenabilă sunt o adevărată performanță. Rezultatul acestei călătorii extraordinare se datorează echipei Blue Air. Alături de mine, toți ceilalți 1.430 de membri ai familiei Blue Air sunt mândri de drumul parcurs până acum. Iar pentru următorii ani avem încrederea că vom reuși să răspundem la fel de bine dorințelor pasagerilor noștri și ne vom ridica, de fiecare data, la înălțimea așteptărilor”, a declarat Marius Puiu, Director General Blue Air.

Pornind de la valori care pun siguranța zborului pe primul loc și cu o strategie de dezvoltare în care nevoile pasagerilor sunt nucleul deciziilor, Blue Air reușește să fie un brand românesc de succes și o companie pan-europeană tot mai puternică.

În călătoria începută de Blue Air acum 14 ani, au fost transportați peste 26 de milioane de pasageri și au fost parcurși peste 300.000.000 de kilometri, suficienți pentru a da ocolul Pământului de 7.500 de ori.

Și în acest an, Blue Air s-a concentrat pe creșterea frecvenței zborurilor interne, a inaugurat ruta București – Bacău, iar prin baza de la Constanța a facilitat călătoria din vestul și centrul țării spre litoralul românesc. Astfel, cu un timp de călătorie redus și oferind prețuri accesibile, avioanele Blue Air unesc principalele regiuni ale țării.

Vara aceasta, compania a surprins turiștii români cu ruta București – Palma de Mallorca, una dintre cele mai căutate destinații estivale din Europa. Iar pentru a răspunde nevoilor pasagerilor business a inaugurat ruta București – Paris Charles de Gaulle, ca alternativă la Paris Beauvais.

Pentru că ascultă de pasagerii săi, tot mai interesați să descopere țările nordice, Blue Air își dezvoltă rețeaua de rute în această regiune a Europei. Astfel, la rutele directe din București către Oslo, Helsinki și Stockholm, Blue Air a adăugat ruta Torino – Stockholm. Tot de la Torino, au fost lansate și zborurile spre Paris Charles de Gaulle, Stuttgart și Sevilla, iar la mijlocul lunii decembrie va avea loc zborul inaugural Torino – Cracovia. De pe baza de la Liverpool s-au inaugurat, în 2018, zborurile directe spre Palma de Mallorca și Malaga.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele